Милатовић у првој званичној посети Србији у првој половини јула

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 15:46

Милатовић у првој званичној посети Србији у првој половини јула

Председник Црне Горе Јаков Милатовић најавио је данас да ће у првој званичној посети Србији боравиће у првој половини јула. Фото: Танјуг/Зоран Жестић „Оно што сам рекао у председничкој кампањи је да је прва посета Бриселу и на тај начин сам послао важну поруку да је приоритет >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << спољне политике убрзање ЕУ агенде. Након те посете, уследиће посета Београду у првој половини јула“, рекао је Милатовић новинарима у подгоричкој Вили Горица.
Циље посете Београду је, према његовим речима нормализација добросуседских и уопште односа у региону.
Црна Гора је, казао је, посвећена дијалогу Београда и Приштине. Истакао је да је за то да се све земље у окруженуу врате дијалогу и да, како је казао, „на тај начин као стабилан регион идемо напред“.
„У том смислу подржавамо дијалог Београда и Приштине и надамо се деескалацији тензија које смо видели. Позиција Црне Горе је јасна – подржавамо дијалог и то је била тема Самита. Стабилан регион који је део ЕУ је једина заједничка будућност“, навео је Милатовић.
Putin: Rusija u potpunosti finansirala „Vagner“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Милатовић у првој званичној посети Србији у првој половини јула се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.