Брнабић: Александар Вучић учинио све да се сачува КиМ и одбране Срби

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 15:25

Брнабић: Александар Вучић учинио све да се сачува КиМ и одбране Срби

Председница Владе Србије Ана Брнабић рекла је данас да су председник Србије Александар Вучић и влада учинили све како би сачували Косово и Метохију и одбранили Србе на том простору. Фото: Танјуг/Пеђа Вучковић „Они који су претеча ваше странке су учинили све што су могли да нестане >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << све српско на КиМ. И прстом нису мрднули када се догодио погром 2004. године, када су тадашњи представници власти тада из својих кабинета гледали како се пале српске цркве и манастири, етнички чисте села на КиМ и како нестаје српска баштина“, рекла је Брнабић за скупштинском говорницом одговарајући на питање посланику ПОКС-а Душану Радосављевићу.
Брнабић је изнела констататацију и да представници тадашњих државних органа нису учинили ништа 2008. године када је Приштина једнострано прогласила противправну независност.
„Ти са којима данас делите странке и покрете су када је Приштина прогласила независност издали једно саопштење за штампу. Нама нешто спочитавате. Ви чије колеге траже да се укине право Србима на КиМ да их Српска листа представља“, рекла је Брнабић.
Vučević obišao privredno društvo „Borbeni složeni sistemi D.O.O“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић: Александар Вучић учинио све да се сачува КиМ и одбране Срби се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.