Баракова Звезда положила први тест, следе нови изазови уочи Лиге шампиона

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 14:30

Баракова Звезда положила први тест, следе нови изазови уочи Лиге шампиона

Нови тим Црвене звезде предвођен тренером Бараком Бахаром положио је први тест победом против фудбалске селекције Ужица у првој припремној утакмици уочи старта нове сезоне. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Црвена звезда је пре осам дана почела припреме за нову сезону у којој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће играти у групној фази Лиге шампиона, а и бранити „дуплу круну“ у домаћем шампионату.
„Црвено-бели“ се тренутно налазе на припремама на Златибору, а српски шампион је синоћ у првом припремном тесту победио селекцију Ужица резултатом 3:1.
На овом мечу било је евидентно да су играчи као што је Марко Стаменић бити велико појачање Црвене звезде у наредној сезони. Такође, очекује се да „црвено-бели“ буду још јачи када заигра нигеријски нападач Питер Олањинка и када се тиму прикључи најављено појачање Емануел Лате Лат. Црвена је у летњем прелазном року ангажовала Жан Филип Красоа, Едмунда Ада, Омрија Глазера, Питера Олањинку и Марка Стаменића.
Тренер Барак Бахар је после меча са селекцијом Ужица посебно био задовољан игром Звездине деце.
„Уживао сам, не само у њиховој игри, већ и у томе како тренирају. Заиста желе да напредују. Звезда има велику будућност у младим играчима“, рекао је Бахар.
За Црвену звезду је на утакмици против селекције Ужица играли талентовани Јован Мијатовић и Јован Шљивић, а тим ће изгледати још боље када се после повреде прикључе повређени Стефан Лековић и репрезентативац Страхиња Ераковић. Мијатовић је на мечу у Ужицу постигао један гол за „црвено-беле“. Задовољство новим тимом и игром Црвене звезде показали су и навијачи на друштвеним мрежама, који су похвалили нова појачања Красоа, Стаменића, Олањинку, Адоа и Глазера, као и тренера Барака Бахара. Присталице „црвено-белих“ су посебно истакли до сада добро одрађен прелазни рок и и навели да очекују да ће сва појачања брзо да се уклопе у систем новог тренера Црвене звезде.
Навијачи су на крају нагласили да једва чекају званичне утакмице, а посебно дуеле са великим европским клубовима у групној фази Лиге шампиона. Црвена звезда ће наредни припремни меч одиграти 29. јуна у Бањалуци против екипе Борца.
Jurohups: Panter u Barsi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Баракова Звезда положила први тест, следе нови изазови уочи Лиге шампиона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.