Лукашенко наредио пуну борбену готовост због покушаја оружане побуне у Русији

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 12:05

Лукашенко наредио пуну борбену готовост због покушаја оружане побуне у Русији

Председник Белорусије Александар Лукашенко је, због покушаја оружане побуне у Русији, издао наређење да се војска стави у пуну борбену готовост, преноси агенција РИА Новости. Фото: Танјуг/Russian Foreign Ministry Press Service via AP „Дао сам сва наређења да се војска подигне у стање пуне борбене >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << готовости“, рекао је Лукашенко данас у Минску, на церемонији уручења генералских еполета.
Према речима Лукашенка, грађани Белорусије са забринутошћу су пратили покушај побуне у Русији.
„Нећу да кријем, било је болно гледати догађаје који су се одиграли на југу Русије. Не само за мене. Многи наши грађани су са забринутошћу то пратили“, рекао је председник Белорусије.
Putin u obraćanju naciji pozvao Vagnerovce da potpišu ugovor sa Ministarstvom odbrane

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лукашенко наредио пуну борбену готовост због покушаја оружане побуне у Русији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.