И данас протести Срба на северу КиМ, без традиционалног окупљања за Видовдан

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 10:41

И данас протести Срба на северу КиМ, без традиционалног окупљања за Видовдан

Због кризе и ризика по безбедност, на северу Космета без традиционалног окупљање Срба за Видовдан на Газиместану. Фото: Танјуг/СТР Скуп у порти манастира Грачаница. Срби настављају мирне протесте. Превозници са српским таблицама и даље чекају на административним прелазима.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Полиција у Приштини: Експлозија у близини зграде општине у Северној Митровици
Дирекција полиције у Приштини саопштила је да је синоћ у близини зграде општине у северном делу Косовске Меитровице бачена експлозивна направа од чије је детонације причињена материјална штета.
„У касним вечерњим сатима, осумњичени је експлозивном направом напао општину на северу Митровице. Према званичним информацијама, сумња се да је у двориште општинског објекта у Митровици, у близини улаза у објекат, бачена експлозивна направа за коју се сумња да је ручна бомба, при чему је причињена материјална штета на службеним возилима“, наводи се у саопштењу полиције.
Случај су покренули надлежни полицијски органи. „На срећу, није било људских повреда, осим материјалне штете причињене на два службена полицијска возила. Уз консултације са надлежним тужиоцем, покренут је предмет ‘терористички напад“, наводи се у саопштењу.



Vučić dobio poziv kralja Salmana da poseti Saudijsku Arabiju

Преузмите андроид апликацију.
Чланак И данас протести Срба на северу КиМ, без традиционалног окупљања за Видовдан се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.