Није ни месец дана у пензији, а Ибрахимовић већ најављује повратак

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 09:09

Није ни месец дана у пензији, а Ибрахимовић већ најављује повратак

Сада већ некадашњи шведски фудбалер Златан Ибрахимовић најавио је да се у пензији можда и неће задржавати. Фото: Танјуг/AP/Spada/LaPresse Ибрахимовић је окончао каријеру почетком јуна након сезоне коју је обележила повреда, а 41- годишњак одиграо само четири меча.
Сви су били сагласни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да је време за крај, чак и Златан, али изгледа да се предомислио без да је прошло и месец дана. Барем тако звуче његове речи.
„Сада не журим. Видећемо шта ће се догодити. Прошле су само три седмице откако сам се пензионисао. Можда се вратим на терен… Можда ћу за неколико месеци поново бити у тренинг центру Милана“, рекао је Ибрахимовић.
Он је после утакмице Милана против Вероне у последњем колу Серије А пред пуним „Сан Сиром“ објавио да ће окачити „копачке о клин“. Међутим, свестан је да би га навијачи радо поново видели на терену.
„Захвалан сам свима који би желели поново да ме виде у Милану, чак и као тренера. Милан ће увек бити у мом сцру, прошао сам много тога са клубом. Љубав коју примам од навијача ми даје снагу“, додао је Ибрахимовић.
Упркос томе што размишља о повратку, разлог није то што му је у пензији лоше.
„Заиста сам опуштен и то ме искрено чуди, јер нисам мислио да ће тако бити. Замишљао сам да ће бити много стресније“, закључио је популарни Ибра.
Швеђанин је у богатој каријери играо за матични Малмо, потом Ајакс, Јувентус, Интер и Барселону, одакле је први пут дошао у Милан кроз позајмицу 2010. године.
Потом је прешао на пун уговор у Милан, да би затим играо за Пари Сен Жермен, Манчестер јунајтед и напослетку Лос Анђелес Галакси. Од 2019. године је поново био међу Миланезима, где ће завршити каријеру у 42. години живота.
За репрезентацију Шведске је одиграо 122 утакмице и постигао је укупно 62 поготка.
Ljubitelji sporta uskoro ponovo na novosadskim tribinama – evo ko i kada otvara sezonu u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Није ни месец дана у пензији, а Ибрахимовић већ најављује повратак се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.