Дунавски коридор ће трансформисати Браничевски округ (ФОТО/ВИДЕО)

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 08:42

Дунавски коридор ће трансформисати Браничевски округ (ФОТО/ВИДЕО)

Захваљујући брзој саобраћајници чија је градња у току, Голубац, Велико Градиште и Пожаревац биће спојени са Коридором 10. Дунавски коридор дужине од 68 км имаће по две траке у оба смера, ширине 3,5 метара. Фото: Војводина уживо Како напредују радови, погледајте у видеу, које је наша >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << екипа портала Војводина уживо снимила из вадуха:

Дунавски коридор, једна од капиталних инвестиција на тлу Србије, напредује са радовима који ће потпуно променити саобраћајну комуникацију у Браничевском округу, што ће резултирати новим инвестицијама у туризму и индустрији.
Фото: Војводина уживо Вредност пројекта је 337 милиона евра.
Фото: Војводина уживо Када саобраћајница буде готова, грађани ће моћи да из Београда до Великог Градишта стигну за мање од сат времена, а до Голупца за 70 до 75 минута.
Фото: Војводина уживо Комерцијални Уговор о пројектовању и извођењу радова на изградњи Дунавског коридора: Аутопут Е – 75 Београд – Ниш (петља ‘’Пожаревац’’) – Пожаревац (Обилазница) – Велико Градиште – Голубац, потписан је између: Владе Републике Србије и “Шандонг хај спид групом”.
Фото: Војводина уживо На брзој саобраћајници је предвиђена изградња 52 моста и надвожњака, 5 петљи и 16 кружних раскрсница. Брза саобраћајница пројектује се за рачунску брзину од 100 км/ч.
Vučić danas sa ambasadorom Saudijske Arabije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Дунавски коридор ће трансформисати Браничевски округ (ФОТО/ВИДЕО) се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.