Зеленски обишао прве позиције украјинских трупа у правцу Бердјанска

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 08:30

Зеленски обишао прве позиције украјинских трупа у правцу Бердјанска

Председник Украјине Володимир Зеленски обишао је у понедељак прве позиције украјинских трупа у правцу Бердјанска. Фото: Танјуг/AP Photo/Andrew Kravchenko „Фронтални положаји украјинских трупа у правцу Бердјанск. Веома је важно бити овде данас. Посебно ми је драго што могу да поздравим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << 3. батаљон Одвојене председничке бригаде Хетмана Богдана Хмељницког Копнене војске Оружаних снага Украјине“, написао је Зеленски на Телеграм каналу, преноси Укринформ.
Он је захвалио припадницима војске што су бранили Украјину, борили се за њену независност и слободу, и „слободу за свакога од нас“.
„Чувајте се. Ако спасите своје животе, спасићете Украјину“, поручио је Зеленски.
Putin u obraćanju naciji pozvao Vagnerovce da potpišu ugovor sa Ministarstvom odbrane

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Зеленски обишао прве позиције украјинских трупа у правцу Бердјанска се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.