Радно време билетарнице СНП-а током лета

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 07:33

Радно време билетарнице СНП-а током лета

Радно време билетарнице СНП-а током годишњих одмора: Фото: Градске инфо До 30. јуна 2023. године, билетарница ради у редовном радном времену, од 10 до 19 часова.
Од 3. јула до 21. августа 2023. године – колективни годишњи одмор.
У периоду од 1. јула до 21. августа неће бити омогућене >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << онлајн резервације и продаја.
Од 21. августа 2023. године, билетарница ће радити у редовном радном времену, од 10 до 19 часова.
Улазнице за представе у продукцији Српског народног позоришта и за догађаје у организацији трећих лица могуће је резервисати на један од следећих начина: На позоришном порталу, на страници са репертоаром, где морате имати отворен и
активиран налог Преко мобилне апликације, где је неопходно да имате претходно отворен и активиран
налог на позоришном порталу За организоване посете, преко службе продаје: + 381 21 6621 186, + 381 21 6613 957,
organizovane.posete@snp.org.rs Посетиоци немају на располагању могућност резервисања улазница телефонским позивом нити имејлом. За један догађај могуће је резервисати највише 6 (шест) улазница, а укупан број резервисаних улазница по кориснику за све догађаје је 10 (десет) улазница.
Организованом посетом се сматра група од најмање 20 (двадесет) посетилаца, који своје резервације и куповине обављају уз помоћ Службе за организоване посете СНП.
Резервације се поништавају аутоматски након три дана (72 сата) од тренутка резервисања, али и три дана (72 сата) пре почетка догађаја. Дакле, последњи тренутак за резервисање је четири дана (96) сати пре догађаја, а у том случају резервација важи само један дан (24 сата).
Programi u Galeriji Matice srpske

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радно време билетарнице СНП-а током лета се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.