Вучић у разговору са Блинкеном затражио пуштање свих ухапшених Срба на слободу

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jun.2023, 18:30

Вучић у разговору са Блинкеном затражио пуштање свих ухапшених Срба на слободу

Председник Републике Србије Александар Вучић рекао је данас у телефонском разговору са државним секретаром САД Ентонијем Блинкеном о ситуацији на Косову и Метохији да се Србија понаша озбиљно и одговорно, али да специјалне снаге косовске полиције сваког дана потпуно арбитрарно >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << хапсе припаднике српског народа и затражио пуштање свих ухапшених Срба на слободу. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Вучић је нагласио да су оставке и хитно повлачење лажних градоначелника из зграда у четири општине на северу Косова и Метохије, као и специјалних снага косовске полиције, од кључног значаја за смиривање тензија, саопштила је служба за сарадњу с медијима председника Републике.
Блинкен је инсистирао на смиривању ситуације на северу Косова и Метохије и у потпуности подржао европски план за деескалацију.
Амерички државни секретар је Вучићу честитао на томе што је Београд добио организацију ,,EXPO“ 2027, победивши, између осталог, и Минесоту.
Sijarto: Odluka o puštanju policajaca odraz strateške saradnje Srbije i Mađarske

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић у разговору са Блинкеном затражио пуштање свих ухапшених Срба на слободу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.