Како летовати бесплатно? Чување кућних љубимаца у замену за смештај

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jun.2023, 17:30

Како летовати бесплатно? Чување кућних љубимаца у замену за смештај

Путовање и брига о кућним љубимцима – комбинација која се можда чини неспојивом, али заправо могу савршено ићи заједно. Ако сте љубитељ кућних љубимаца и уживате у путовањима, чување кућних љубимаца може бити јединствен начин да истражите нова места док се бринете о туђим крзненим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пријатељима. Фото: Pexels/Petr Ganaj Све више људи се одлучује за чување кућних љубимаца као алтернативу традиционалном смештају, а није тешко схватити зашто. Не само да можете проводити време с предивним животињама, већ можете и уштедети новац и доживети аутентичнију страну одредишта.
Портал “ТhrustedHousesitters“осмислио је концепт који нуди бригу о кућним љубимцима власницима који желе путовати, у замену за смештај особама које желе путовати.
На овом порталу власници кућних љубимаца могу се повезати с поузданим чуварима кућних љубимаца који ће се бринути о њиховим љубимцима док су одсутни, обично у замену за бесплатно место за боравак.
Овакав договор користи обе стране – власник љубимца може путовати без бриге, а чувар љубимца добија бесплатан смештај у кући власника љубимца.
Главна предност коришћења овог модела за власнике кућних љубимаца је мир који долази са сазнањем да се о њиховом љубимцу добро брине док су одсутни. Штавише, не морају плаћати скупе хотеле или чуваре кућних љубимаца, што их чини приступачном опцијом за оне са ограниченим буџетом.
Фото: PrtSc/trustedhousesitters.com Наравно, осим бриге о кућним љубимцима, очекује се и брига о биљкама. Заливање цвећа и чишћење (за собом) подразумевају се, али неки смештаји и породице чак обезбеђују чишћење кућа и апартмана на недељној бази.
Све у свему – одличан начин за повољна путовања!
Пре него се превише обрадујете, постоји једна цака – а то је цена годишње чланарине коју морате платити да бисте користили портал “ТhrustedHousesitters“.
Цена је симболична и износи 199 долара годишње, што је у поређењу са плаћањем хотела права ситница.
Na kojim kupalištima Novosađani mogu da prkose vrućini?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како летовати бесплатно? Чување кућних љубимаца у замену за смештај се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.