Необичан трик који ће вам помоћи да брзо заспите

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jun.2023, 14:00

Необичан трик који ће вам помоћи да брзо заспите

Мора да вам се више пута догодило да се бацате и окрећете у кревету јер не можете да заспите и потпуно сте будни док пролазе минути и сати. Фото: Pixabay/StockSnap Верује се да несаница редовно мучи велики број људи.
Ако сте један од оних људи који се из дана у дан буде неосвежени, доктор >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је открио „чудан“ савет који ће вам помоћи да пронађете пут до „земље снова“.
Доктор који је поделио овај савет је и сам патио од несанице када је почео да ради као лекар. У почетку није мислио да ће његов наизглед контрапродуктиван савет – који укључује мало обрнуте психологије или ‘парадоксалне намере’ – функционисати.
Међутим био је изненађен колико му је то лако помогло у борби са несаницом.
Објашњавајући како се то ради, он је рекао: „У суштини, кажеш себи, ‘Нећу да спавам’, и останеш будан. Само лежиш у кревету, отворених очију, и присиљаваш себе да останеш будан.
Кажете себи: „Не спавај, не спавај.“ У многим случајевима ћете се осећати уморно и заспати, и то је успело.“ Доктор је рекао да се ова техника зове „парадоксална намера“.
Da li ste čuli za vojnu dijetu?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Необичан трик који ће вам помоћи да брзо заспите се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.