Путин се обратио први пут од завршетка побуне „Вагнера“

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jun.2023, 13:55

Путин се обратио први пут од завршетка побуне „Вагнера“

Руски председник Владимир Путин данас је на сајту Кремља објавио своју прву изјаву од завршетка побуне паравојне групе „Вагнер“, поручивши да развој индустрије остаје приоритет за Русију. Фото: Танјуг/Pavel Bednyakov, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP, File Он је то рекао у обраћању учесницима и гостима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Међународног омладинског индустријског форума „Инжењери будућности – 2023“, преноси РИА.
„Развој и модернизација индустрије је наш апсолутни приоритет. Зато ћемо наставити да стимулишемо увођење најновијих технологија, дигиталних решења и напредних еколошких стандарда“, навео је Путин у видео-снимку.
Додао је да решење кључних задатака за јачање безбедносног и технолошког суверенитета Русије, пре свега зависи од кадровског потенцијала земље.
Berlin: Nadamo se stabilizaciji situacije u Rusiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин се обратио први пут од завршетка побуне „Вагнера“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.