Тројица припадника тзв. Косовске полиције пуштени да се бране са слободе

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jun.2023, 10:50

Тројица припадника тзв. Косовске полиције пуштени да се бране са слободе

Тројица припадника тзв. Косовске полиције који су ухапшени дубоко на територији Србије 14. јуна, браниће се са слободе, након што је суд у Краљеву потврдио оптужницу против њих. Фото: Танјуг/СТР „Након што је спроведен претходни поступак и подигнута оптужница од стране Вишег >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јавног тужилаштва у Краљеву против осумњичених лица Б.С., Р.З. и Ш.М. због по једног кривичног дела недозвољена производња, држање, ношење и промет оружја и експлозивних материја из чл. 348. ст. 4. у вези ст. 2 у вези ст. 1 Кривичног законика, ванпретресно веће Вишег суда у Краљеву је потврдило оптужницу против наведених окривљених и донело решење којим је окривљенима укинут притвор“, наводи се у саопштењу Вишег суда у Краљеву.
Сва тројица су у тренутку хапшења били под пуном ратном опремом, наоружани са три аутоматске пушке, муницијом, мапама, ГПС уређајима и другом опремом. Тројица припадника тзв. косовске полиције су службеним возилом марке „дачија дастер“ дошли до алтернативног прелаза Тресава-Батњик, оставили возило и наставили даље пешке путним правцем Орахово-Гњилица, где су лоцирани и ухапшени од посебне антитерористичке јединице МУП-а.
Skupština sutra nastavlja raspravu o Gašiću

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Тројица припадника тзв. Косовске полиције пуштени да се бране са слободе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.