Радови на деоницама неких путних праваца

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jun.2023, 09:55

Радови на деоницама неких путних праваца

На ауто-путу Е-80, петља Димитровград – државна граница са Бугарском, тунели Пржојна Падина и Прогон, радови на прегледу, прању и одржавању тунела данас до 17 сати, саопштило је ЈП „Путеви Србије“. Фото: Pixabay/J32 За саобраћај је затворена тунелска цев у смеру ка Димитровграду, а саобраћај >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се одвија двосмерно кроз супротну тунелску цев.

Ауто-пут Е-75, петља Нови Бановци – петља Батајница – петља Београд, у смеру ка Новом Саду, радови на рехабилитацији леве коловозне траке до 4. јула до 10 часова.
Током извођења радова саобраћај се одвија следећом динамиком:
– у смеру ка Новом Саду за саобраћај су затворене возна и зауставна саобраћајна трака, као и краци петље Батајница: Земун-Нови Сад и Шид-Земун/Панчево, док се саобраћај одвија претицајном саобраћајном траком супротног смера и претицајном траком у смеру кретања.
– у смеру ка Београду саобраћај се одвија возном и зауставном саобраћајном траком.
Алтернатвни путни правац:
за возила која се крећу из правца Земун/Панчево ка Новом Саду:
– Кретати се у правцу Београд – Шид и престројити се на петљи Београд, десно па право, па десно краком Нови Сад – Аеродром/Београд кретати се до паралелне рампе и након 150 м укључити се десно на рампи за Нови Сад и наставити левом траком ка Новом Саду.
за возила која се крећу из правца Шид/Аеродром/Остружница ка Земун/Панчево:
– Продужити ка Новом Саду, искључити се десно на петљи Нови Бановци, затим се кроз петљу вратити на правац ка Београду и искључити се десно на петљи Батајница, за Земун/Панчево.
Венизелосова улица у Новом Саду, од сутра до 18. јула обустава саобраћаја због радова на рехабилитацији пута. Алтернативни путни правац: Пут шајкашког одреда, Улица Бајчи Жилинског и Београдски кеј у Новом Саду.
Данас од 8 до 16 часова, радови на редовном одржавању дела државног пута И А реда број 1, на деоници петља Жедник – петља Суботица Југ, у смеру Нови Сад – Суботица.
У зони радова саобраћај ће се одвијати претицајном саобраћајном траком.
Башаид – Меленци, радови на рехабилитацији до 12. септембра, уз наизменично пропуштање возила.
Према информацијама Управе граничне полиције у 7.30 часова: – на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
– на граничном прелазу Градина, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута, док је задржавање за путничка моторна возила је 25 минута,
– на граничном прелазу Прешево, на излазу, задржавање за путничка моторна возила је 25 минута,
– на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
– на граничном прелазиу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 180 минута,
– на граничном прелазиу Сремска Рача, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 60 минута.
Danas pretežno sunčano i toplo, najviše temperature od 26 do 29 stepeni

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радови на деоницама неких путних праваца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.