Артета: Следећа сезона ће бити најтежа у историји Премијер лиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jun.2023, 08:43

Артета: Следећа сезона ће бити најтежа у историји Премијер лиге

Тренер Арсенала Микел Артета рекао је да клуб у летњем прелазном року мора да појача екипу ако жели да освоји титулу у Премијер лиги. Фото: Танјуг/AP Photo/Kirsty Wigglesworth „Следећа сезона ће бити најтежа у историји Премијер лиге. Због чега? Већ је таква била прошла сезона. У Енглеској >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сам 22 године и никада нисам видео такав такмичарски ниво. Толико квалитета, организације, толико средстава, толико добрих тренера. Такав је ниво, а ако желите да освојите Премијер лигу морате да будете најбољи. Због тога морате да се појачате“, рекао је Артета, пренео је BBC.
Арсенал је већим делом тек завршене сезоне био на првом месту на табели, али је у завршници посустао и титулу је одбранио Манчестер сити. Арсенал је освајањем другог места изборио пласман у Лигу шампиона.
„И данас ме много боли то што нисмо освојили Премијер лигу после 10 месеци борбе са Ситијем. Имали смо три или четири повреде важних играча и од тада, све се закомпликовало. Када смо имали цео тим, били смо константни. Чим су се појавили проблеми, то није било довољно“, навео је тренер лондонске екипе.
Спекулише се да је Арсенал близу довођења капитена Вест Хема Деклана Рајса и нападача Челсија Каја Хаверца. „Наш противник (Сити) има најбољи тим на свету, најбољу екипу на свету, најбољег тренера на свету. Нисмо имали избора него да то прихватимо и да пружимо руку шампиону“, додао је Артета.
Mesi: Nemam više šta da ostvarim, sve sam postigao

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Артета: Следећа сезона ће бити најтежа у историји Премијер лиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.