Рецепт дана: Шпаргле са пармезаном из рерне

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Jun.2023, 05:00

Рецепт дана: Шпаргле са пармезаном из рерне

Шпаргле из рерне можете послужити саме, али и као прилог уз рибу или пилетину. Фото: Pixabay/RitaE Састојци: 500 грама шпаргле  5 кашика ренданог пармезана со бибер маслиново уље бели лук Припрема: Одвојите меки од дрвенастог дела шпаргле, оперите, па кувајте неколико минута у посољеној, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кључалој води. Процедите, а затим ставите на кухињски пешкир да се осуши. Тепсију у којој ћете пећи шпаргле обложите папиром за печење, па папир премажите маслиновим уљем. Ређати шпаргле у један слој, посолити и побиберити, додати бели лук по жељи и прелити маслиновим уљем. На крају обилно поспите ренданим пармезаном. Пеците 10 до 12 минута у рерни загрејаној на 200 степени. Послужите топло или хладно, самостално или као прилог.
Пријатно!
Ovim trikovima ćete se osloboditi neprijatnog mirisa belog luka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Рецепт дана: Шпаргле са пармезаном из рерне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.