Серђо Скариоло остаје тренер кошаркаша Виртуса

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jun.2023, 16:29

Серђо Скариоло остаје тренер кошаркаша Виртуса

Тренер кошаркаша Виртуса Серђо Скариоло водиће и наредне сезоне клуб из Болоње, преносе италијански медији. Фото: WikimediaCommons/Augustas Didžgalvis Скариоло (62) је добио подршку челника клуба иако са Виртусом прошле сезоне није успео да избори пласман у Ф8 Евролиге и освоји титулу у Италији. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Клуб из Болоње је поражен у финалу плеј-офа италијанског првенства од Олимпије из Милана серијом 4:3 у победама.
„Скариоло остаје тренер Виртуса, има максимално поверење управе клуба и наставиће сарадњу“, преносе локални медији из Болоње.
Скариоло је Виртус преузео 2021. године, а са овим клубом прошле године је освојио Еврокуп и изборио пласман у Евролигу. Он тренутно обавља дужност селектора Шпаније.
Скариоло је пре Виртуса, између осталих, тренирао и Басконију, Олимпију Милано, Химки, Уникаху, Реал, Фортитудо и Скаволини.
Mijailović: Posle šest godina konačno sam u potpunosti srećan i ponosan

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Серђо Скариоло остаје тренер кошаркаша Виртуса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.