Мото ГП: Франческо Бањаја победио на Великој награди Холандије

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jun.2023, 15:19

Мото ГП: Франческо Бањаја победио на Великој награди Холандије

Возач Дукатија Италијан Франческо Бањаја победио је на Великој награди Холандије која је данас у оквиру Мото ГП шампионата вожена на стази у Асену. Foto: Tanjug/AP Photo/Luca Bruno Бањаја је до четврте победе у сезони, а 25. у каријери стигао у времену 40:37.640.
Друго место освојио је Италијан >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Марко Безеки из екипе ВР46 Рејсинг тима, док је трећа позиција припала Шпанцу Алешу Еспаргару из Априље. Јужноафриканац Бред Биндер из Ред Була је као трећи прошао кроз циљ, али је померен за једну позицију пошто је у последњем кругу изашао ван оквиру стазе. Пето место припало је Шпанцу Хорхеу Мартину из екипе Прима Прамак рејсинг.
Прво место у генералном пласману возача држи Бањаја са 194 бода, други је Мартин други са 159, док је Бецеки трећи са 158.
Наредна трка биће вожена седмог августа за Велику награду Велике Британије на стази Силверстон.
Đoković po dolasku na Vimbldon ponovo probao ukus trave: Još uvek sam gladan

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мото ГП: Франческо Бањаја победио на Великој награди Холандије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.