Испред централе „Вагнера“ у Санкт Петербургу ситуација мирна, стражари патролирају

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jun.2023, 13:20

Испред централе „Вагнера“ у Санкт Петербургу ситуација мирна, стражари патролирају

Ситуација испред Центра приватне војне компаније „Вагнер“ (ПМЦ) у центру Санкт Петербурга јутрос је мирна, зграда је затворена, а стражари дежурају унутра и патролирају дуж периметра, јавио је дописник руске агенције ТАС С. Фото: Танјуг/AP Photo Припадници служби за спровођење >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << закона и регионална администрација одбили су да коментаришу тренутну ситуацију, али је представник службе безбедности Вагнеровог ПМЦ рекао за ТАС С да служба безбедности наставља да ради у „нормалном режиму“.
У близини зграде нема никога осим чувара и полицајаца, суседним улицама шетају пешаци и нема саобраћајних ограничења. Све ознаке на згради Вагнерове централе остали су недирнути – на крову зграде и изнад улаза, једна од баријера на улазу у центар је сломљена, али су остале структуре нетакнуте.
Kremlj otkrio zašto je baš Lukašenko pregovarao sa Prigožinom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Испред централе „Вагнера“ у Санкт Петербургу ситуација мирна, стражари патролирају се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.