Лавров: Оцене Бајдена и Зеленског о нуклеарној претњи не вреди коментарисати

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jun.2023, 12:19

Лавров: Оцене Бајдена и Зеленског о нуклеарној претњи не вреди коментарисати

Руски министар спољних послова Сергеј Лавров оценио је да су изјаве америчког председника Џоа Бајдена и његовог украјинског колеге Володимира Зеленског о нуклеарној претњи, која наводно долази из Русије, резултат „турбулентног тока свести” које не вреди коментарисати. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Танјуг/Russian Foreign Ministry Press Service via AP „Тешко ми је да коментаришем оно што је председник САД говорио у последње време, као и другим посматрачима који се питају како да то уопште тумаче. Не бих давао превисе пажње вербалним егзибицијама које немају никакво упориште у суштини“, рекао је највиши руски дипломата у интервјуу за руску ТВ, преноси ТАС.
Lavrov: Rusija zadržava kontrolu nad nuklearnim oružjem raspoređenim u Belorusiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лавров: Оцене Бајдена и Зеленског о нуклеарној претњи не вреди коментарисати се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.