Блинкен разговарао са Кулебом о ситуацији у Русији

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jun.2023, 08:32

Блинкен разговарао са Кулебом о ситуацији у Русији

Амерички државни секретар Ентони Блинкен разговарао је са украјинским министром спољних послова Дмитријем Кулебом о ситуацији у Русији, саопштио је Стејт департмент. Фото: Танјуг/АР/David Zalubowski Како се наводи у саопштењу, Блинкен је навео да неће бити промене у подршци коју САД >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пружају Украјини.
„САД ће остати у блиској координацији са Украјином како се ситуација буде развијала“, закључује се у саопштењу Стејт департмента.
Međunarodni festival studentskog kratkog filma „Razmena“, od 1. do 3. jula u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Блинкен разговарао са Кулебом о ситуацији у Русији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.