Краћа чекања путничких возила на Градини и Прешеву

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Jun.2023, 08:28

Краћа чекања путничких возила на Градини и Прешеву

У дане викенда у туристичкој сезони путеви су најоптерећенији, јер почетак летње сезоне и одмор увек доноси појачан саобраћај у смеру ка Егејском, Јадранском и Црном мору, саопштио је Ауто-мото савез Србије. Фото: Танјуг/Александар Ћирић Зато је последњих дана највише возила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на аутопутевима и магистрални правцима ка овим земљама што утиче на повремено дужа задржавања на нашим али и њиховим прелазима и наплатним рампама.
Мањи број возила и нешто слабији интезитет саобраћаја карактеристичан је за недељу, међутим, у другом делу дана са првим вечерњим сатима очекујемо појачан саобраћај
на прилазима градова и већих насељених места јер су многи искористили да ове прве топле летње дане проведу поред наших језера, река или бања.
Према информацијама Управе граничне полиције, путничка возила су јутрос на граничном прелазу Градина на изласку чекала 40 минута, а аутомобили и аутобуси на Прешеву пола сата.
Теретњаци се на Хоргошу задржавају пет сати, а на Батровцима два сата.
Međunarodni festival studentskog kratkog filma „Razmena“, od 1. do 3. jula u Novom Sadu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Краћа чекања путничких возила на Градини и Прешеву се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.