Ваздушни простор изнад Москве пун приватних авиона

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jun.2023, 16:44

Ваздушни простор изнад Москве пун приватних авиона

Пригожин, бивши осуђеник, предводи приватну војску која укључује хиљаде бивших затвореника регрутованих из руских затвора у нападу на Москву. Фото: Pixabay/barmalyanich У Москви је појачано безбедносно присуство на улицама. Црвени трг је блокиран металним баријерама.
„То је ударац >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << за Русију, за наш народ. И наше акције у одбрани отаџбине од такве претње биће оштре“, рекао је Владимир Путин, руски председник.
Због политичке ситуације у овој земљи, летови из Москве су наводно распродати. Немачки медији објавили су да више нису доступне карте за директне линије из Москве за Тбилиси, Астану и Истанбул. Такође, и они богатији евакуисани су приватним авионима.
Гугл мапе показују затворене путеве на М4 јужно од Москве, а у ваздушном простору изнад руске престонице примећен је велики број авиона.
Milosavljević: Za građane Rusije bi bilo najbolje da se ne desi građanski rat

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ваздушни простор изнад Москве пун приватних авиона се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.