Володин: Борци „Вагнера“ морају да буду уз свој народ

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jun.2023, 15:03

Володин: Борци „Вагнера“ морају да буду уз свој народ

 Борци паравојне групе „Вагнер“ морају да направе „једини прави избор“ – да буду уз свој народ и да поштују наређења врховног команданта, изјавио је данас председник Доњег дома парламента Русије Вјачеслав Володин. Фото: WikimediaCommons/Duma.gov.ru „Вагнерови борци морају да направе >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << једини прави избор – да буду уз свој народ, да остану на правој страни закона, да штите безбедност и будућност наше Отаџбине и да следе наређења врховног команданта. Све друго је издаја“, написао је Володин на Телеграму, пренео је ТАСС.
Нагласи је да „чланови Државне думе, који заступају интересе руског народа, позивају на консолидацију снага које подржавају председника Владимира Путина, врховног команданта Русије“.
Према Володиновим речима, Русија се суочава са спољним непријатељем „који промовише нацистичке идеје, убија руске грађане и угрожава безбедност Русије“.
„У таквој ситуацији, потребно је још више да се ујединимо и учинимо све да дођемо до победе“, нагласио је председник Државне думе.
 
Nariškin: Propao pokušaj da se izazove građanski rat u Rusiji

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Володин: Борци „Вагнера“ морају да буду уз свој народ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.