Орлић: учесници протеста могу да раде шта хоће, само да не малтретирају друге

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jun.2023, 14:57

Орлић: учесници протеста могу да раде шта хоће, само да не малтретирају друге

 Председник Скупштине Србије Владимир Орлић изјавио је данас да сматра да опозиција актуелним протестима неће постићи ништа. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Како је навео у изјави за Танјуг, све ово виђено је пре четири године када су демонстранти, како каже, изашли и шетали, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „а онда за седам дана поново изашли и шетали и да их нико није погледао попреко“.
„Ако питате шта је поента? Нема је. Да ли ће добити нешто овим? Неће. Хоће ли на овај начин да добију смену министра Гашића? Неће, и то им је речено отворено много пута“, рекао је Орлић.
Према његовим речима, учесници протеста могу да раде шта хоће, само да не малтретирају друге људе.
Како каже – „могу у парк, могу у шатор, могу у круг око скупштине, све је у реду“.
„Радите шта год хоћете, само немојте да малтретирате друге људе. Кад одете на аутопут и тамо зауставите неки аутомобил у ком су деца, то је већ насиље и то је малтретирање људи који то ничим заслужили нису. Они вам нису политички противници, они нису неко ко треба да испашта, оставите те људе на миру“, поручио је Орлић.
Председник скупштине рекао је да сматра да више од 90 посто учесника протеста не очекује ништа, а да преосталима поручује да их опозиција лаже као и пре четири године.
 
Orlić: Kada je reč o Kosovu i Metohiji, moramo da budemo hladne glave

Преузмите андроид апликацију.
 
Чланак Орлић: учесници протеста могу да раде шта хоће, само да не малтретирају друге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.