Песков: Путин ради из своје канцеларије у Кремљу

Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Jun.2023, 14:01

Песков: Путин ради из своје канцеларије у Кремљу

Портпарол Кремља Дмитриј Песков саопштио је данас да се председник Русије Владимир Путин налази у својој канцеларији у Кремљу где ради, јавља РИА. Фото: Танјуг/Ilya Pitalev, Sputnik, Kremlin Pool Photo via AP Путин је раније данас, коментаришући побуну паравојне групе „Вагнер“, рекао да је свако >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ко је подигао оружје против војске издајник, додавши да ће предузети одлучне кораке како би се стабилизовала ситуација у Ростову на Дону која је тренутно тешка, пренео је Ројтерс.
Он је од припадника „Вагнера“ затражио да обуставе „криминалне акције“.
Федерална служба безбедности Русије покренула је у петак поступак против шефа приватне војне компаније „Вагнер“ Јевгенија Пригожина због наводне побуне, који је позвао министра одбране Русије Сергеја Шојгуа и начелника Генералштаба генерала Валерија Герасимова да дођу у Ростов на Дону на састанак са њим, и запретио да ће, у супротном „кренути на Москву“.
Putin razgovarao sa Lukašenkom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Песков: Путин ради из своје канцеларије у Кремљу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.