Три напитка која можете пити чак и кад сте на дијети

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 21:01

Три напитка која можете пити чак и кад сте на дијети

Вода је увек најбољи одабир за угасити жеђ, али не морате само њу пити ако сте на дијети.
Будимо искрени, понекад укус воде једноставно не задовољава наше непце, а ако и ви волите да текућина коју пијете има укус, немојте посезати заслађеним и газираним напицима и кавама са >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << шећером.
Не само да ће успорити процес мршављења, него ће настрадати и ваше здравље. Не, нема разлога за панику – постоје напици који ће вас задовољити а којима организам неће ујединити превише калорија.
Нутриционисти откривају која су то три напитка најбоља опција. Зелени чај Када се говори о здравом напитку који ће потакнути рад метаболизма, зелени чај је можда и најбоља опција. Не само да је богат антиоксидансима и нема калорија, пун је здравствених добробити за организам па се сматра најбољим напитком за особе на деци. Антиоксиданси који се ун њему налазе убрзавају разградњу масноћа и убрзавају метаболизам. Кофеин који се налази у њему ће вам дати и енергију па ћете лакше одрадити сваки тренинг. Он садржи и протуупална својства која помажу у борби против рака.
Газирана вода са укусом Још једна укусна опција без калорија за све које су на дијети. Изаберите овај напитак ако бројите калорије јер их он не садржи. Одлична је опција за све који желе пити пуно воде, али им у њој недостаје укуса. Уз то, данас постоји пуна верзија и разних укуса воде па нећете имати проблема са проналаском најукусније вама.
Сок од поврћа Ако волите сокове, уместо оног воћног, изаберите сок од поврћа, посебно ако покушавате да изгубите вишак килограма. За разлику од воћних намирница онај од поврћа не садржи шећере па има и мање калорија, али пуно добробити за здравље.
Recept dana: Smuti od jagoda i bosiljka

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Три напитка која можете пити чак и кад сте на дијети се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.