Руска обавештајна служба: Пољска машта о повратку украјинских територија

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 18:48

Руска обавештајна служба: Пољска машта о повратку украјинских територија

Директор руске обавештајне службе СВР Сергеј Наришкин изјавио је данас да “пољски сан о повратку западних украјинских територија“ веома жив, и додао да је извештај који је руски председник Владимир Путин предочио на међународном економском форуму СПИЕФ на ту тему веродостојан. Фото: >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Wikimedia Commons/Vyacheslav Argenberg “Годину и по или две године СВР објављује неке од обавештајних информација које добијамо, а које су повезане са сновима неких пољских елита о такозваним источним границама. Заправо, могу потврдити да ти снови живе у главама појединих представника пољског друштва, посебно пољске елите“, рекао је Наришкин, преноси ТАСС.
Он је истакао да постоје “бројне чињенице“ које потврђују да се предузима низ активних мера да се овај сан оствари.
Путин је на пленарној седници СПИЕФ-а 16. јуна рекао да Пољаци “маштају о повратку западне Украјине“, и додао да се то, “по свему судећи“, постепено постиже.
Anketa:Nemačka opoziciona desničarska AfD pretekla vladajuću SPD

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Руска обавештајна служба: Пољска машта о повратку украјинских територија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.