Додик угостио премијера Орбана и захвалио на поштовању Републике Српске

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 17:20

Додик угостио премијера Орбана и захвалио на поштовању Републике Српске

Председник Републике Српске Милорад Додик је са члановима породице, сарадницима и пријатељима угостио премијера Мађарске Виктора Орбана, другог дана његове посете Републци Српској. Фото: PrtSc/Instagram „На дружењу сам му захвалио на поштовању које је својом посетом указао Републици >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Српској“, написао је Додик на Твитеру, уз више фотографија.
Орбан је током јучерашњег преподнева боравио у званичној посети Сарајеву, где се одвојено састао са председавајућом Савета министара БиХ Борјаном Криштом и члановима Председништва БиХ.
Поподне је допутовао у Бањалуку, где су премијер Републике Српске Радован Вишковић и мађарски министар спољних послова Петер Сијарто потписали Заједничку изјаву о сарадњи Српске и Владе Мађарске у којој две стране потврђују намеру да ојачају узајамно корисну сарадњу институција и привредних субјеката.
Током јучерашњег поподнева Орбан је са домаћинима и сарадницима прошетао Бањалуком, а у част његовог доласка Бански двор је синоћ био осветљен у бојама мађарске заставе.
Vujović u Aleksandrovcu: Država pomaže opštinama pogođenim poplavama

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Додик угостио премијера Орбана и захвалио на поштовању Републике Српске се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.