Саобраћајна полиција апеловала на одговорно понашање у саобраћају

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 14:28

Саобраћајна полиција апеловала на одговорно понашање у саобраћају

Припадници Управе саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова саопштили су данас да је у последњих недељу дана у саобраћајним незгодама погинуло 11, а повређено 140 учесника саобраћаја и апеловали на возаче да на пут крећу одморни, да праве паузе на свака два сата вожње >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и да одговорим понашањем и поштовањем прописа допринесу унапређењу безбедности саобраћаја на путевима. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Како се наводи, предстојећег викенда на путевима у Републици Србији, услед летње туристичке сезоне очекује се појачан интензитет саобраћаја и стога Министарство унутрашњих послова.
„Припадници Министарства унутрашњих послова ће бити присутни на терену и марљиво и предано радити на очувању безбедности. Позивамо све учеснике у саобраћају да својим безбедним и одговорним понашањем помогну у очувању безбедности. Планирајте своје путовање, уживајте у њему, возите одморни јер само један секунд сна за воланом може путовање претворити у трагедију. Министарство унутрашњих послова жели вам безбедан и срећан пут, јер само безбедно може бити срећно“, поручио је Дејан Стевић из Управе саобраћајне полиције Министарства унутрашњих послова.
Антонио Бандерас честитао Београду на избору за ЕКСПО 2027!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Саобраћајна полиција апеловала на одговорно понашање у саобраћају се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.