Мајка Илона Маска отказала ММА меч свога сина против Марка Закерберга

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 14:19

Мајка Илона Маска отказала ММА меч свога сина против Марка Закерберга

Мајка америчког милијардера Илона Маска, Меј Маск, отказала је најављени ММА меч свога сина у мешовитим борилачким вештинама против оснивача Мете Марка Закерберга. Фото: Танјуг/AP Photo/Manu Fernandez, Stephan Savoia „Борите се само речима. У фотељама. На удаљености од четири метра. Побеђује >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << најсмешнија особа“, написала је Меј Маск на Твитеру.
Маск је реаговао на твит своје мајке приложеним смајлијем.
Информације о мечу постале су виралне на друштвеним мрежама након што је Закерберг објавио одлуку да покрене сопствену апликацију за размену порука под називом Пројецт 92 која би се такмичила са Твитером.ж Закерберг је у четвртак прихватио изазов Маска да се суоче један са другим на ММА октогону у Лас Вегасу.
Власник Твитера рекао је да не тренира ММА.
Међутим, 39-годишњи Закерберг већ тренира ММА и недавно је освојио турнир у џију-џицуу.
Маск, који је на челу компанија Тесла и Спејсекс, купио је Твитер у октобру прошле године за 44 милијарде долара.
Абазовићу у Истанбулу уручен почасни докторат за промовисање људских права

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мајка Илона Маска отказала ММА меч свога сина против Марка Закерберга се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.