Абазовићу у Истанбулу уручен почасни докторат за промовисање људских права

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 14:15

Абазовићу у Истанбулу уручен почасни докторат за промовисање људских права

Председнику црногорске владе у техничком мандату Дритану Абазовићу у Истанбулу је уручен почасни докторат за промовисање људских права и етике у међународним односима. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Радну посету Турској Абазовић је започео на Универзитету Меденијет и Међународном >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << институту за блискоисточне и балканске замље где је у оквиру Извршног програма за нове лидере (ФЛЕП) одржао предавање након чега му је уручен почасни докторат за промовисање људских права и етике у међународним односима.
Из Владе Црне Горе је саопштено да ће Абазовић током боравка у Истанбулу одржати и низ састанака са члановима бизнис заједнице Турске, мајући у виду значај привредне сарадње две државе.
„Током боравка у Истанбулу црногорска делегација ће имати сусрете са представницима многобројне црногорске исељеничке заједнице у Турској која додатно доприноси зближавању и учвршћивању веза између наших земаља“, наводи се у саопштењу.
Sve više Britanaca želi da se ponovo pridruži Evropskoj uniji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Абазовићу у Истанбулу уручен почасни докторат за промовисање људских права се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.