Ћијанг: Кина и Европа да пронађу решења за климатске промене и сиромаштво

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 11:40

Ћијанг: Кина и Европа да пронађу решења за климатске промене и сиромаштво

Кинески премијер Ли Ћијанг позвао је данас да се Пекинг и Европа издигну изнад разлика и пронађу „креативна решења“ како би превазишли глобалне проблеме, попут климатских промена и смањења сиромаштва на самиту у Паризу. Фото: Танјуг/AP Photo/Lewis Joly, Pool „Слободна трговина и отпор >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << позивима на раздвајање били би кључни у подршци развоју привреда у успону“, навео је Ли, преноси Ројтерс.
У Паризу је у четвртак почео дводневни Самит за Нови глобални финансијски пакт, који има за циљ проналажење бољих одговора на проблеме сиромаштва и климатских промена, преобликовањем глобалног финансијског система.
Makron: Nemam razloga da zovem Putina, ako se javi odgovoriću

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ћијанг: Кина и Европа да пронађу решења за климатске промене и сиромаштво се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.