Немачка: Олује и јака киша довели до поплава и затварања железничких праваца

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 10:33

Немачка: Олује и јака киша довели до поплава и затварања железничких праваца

Олује и јака киша у великом делу Немачке поплавиле су данас путеве и довеле до затварања неких од главних железничких праваца. Фото: Танјуг/Christoph Reichwein/dpa via AP За сада нема извештаја о повређенима, преноси Асошиејтед прес.
У западном граду Дуизбургу, ватрогасна служба је саопштила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да је спасила неколико људи из аутомобила који су се заглавили на поплављеним улицама.
У граду Брауншвајгу поплављене су продавнице и улице, а слична је ситуација и у Каселу.
У Хатерсхајму, у близини Франкфурта, дрвеће је пало на куће и аутомобиле, јавили су локални медији.
Немачки национални жезнички оператер Дојче Бан саопштио је да је главна линија између Хамбурга и Берлина затворена због невремена, као и линија између Касела и Гетингена.
Немачка национална метеоролошка служба упозорила је раније ове недеље на јаке олује које ће довести до велике количине падавина.
Većina Mađara podržava hitan prekid vatre u Ukrajini

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Немачка: Олује и јака киша довели до поплава и затварања железничких праваца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.