Ивановић: Поносан сам на играче, жао ми је због лошег првог полувремена

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 09:22

Ивановић: Поносан сам на играче, жао ми је због лошег првог полувремена

Тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић рекао је после пораза у петом одлучујућем мечу финалне серије АБА лиге од Партизана (96:85) да је поносан на екипу и све приказано у сезони. Да му је жао што је у најважнијој утакмици било 20 лоших минута. Фото: АБА лига/Драгана Стјепановић „Честитке >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Партизану пре свега, одиграо је много боље од нас, нарочито првих 20 минута. Партизан је у првом полувремену имао агресивност, погађао отворене шутеве и казнио нас”, рекао је црногорски стручњак на конференцији за медије.
Ивановић је истакао да му је жао што је екипа одиграла лоших 20 минута у најважнијој утакмици сезоне.
„Поносан сам на играче, на њихов рад, залагање, фер и спортско понашање на свакој утакмици и жао ми је због ових 20 лоших минута”, додао је Ивановић.
Ивановић тврди да су екипе по квалитету уједначене.
„Финална серија, али и цела сезона је показала да смо близу, и ми и Партизан смо победили по пет пута и нијансе су одлучивале. Праве екипе освајају титуле и на страни. Ми вечерас нисмо успели, надам се да хоћемо следећи пут”, закључио је Ивановић.
Obradović: Navijači Partizana su šampioni, hvala državi na velikoj pomoći

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ивановић: Поносан сам на играче, жао ми је због лошег првог полувремена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.