Кошаркашице Србије играју против Црне Горе у разигравању за пласман од петог до осмог места

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 08:20

Кошаркашице Србије играју против Црне Горе у разигравању за пласман од петог до осмог места

Женска кошаркашка репрезентација Србије играће против Црне Горе у разигравању за пласман од петог до осмог места на Европском првенству. Фото: fiba.basketball Србија неће одбранити титулу европског првака, пошто је елиминисана у четвртфиналу поразом од Белгије са 53:93 у Љубљани. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Српски тим ће у суботу у разигравању играти прво против Црне Горе, која је вечерас у четвртфиналу изгубила од Француске са 46:89 (9:23, 17:21, 11:21, 9:24).
Белгија ће у полуфиналу играти против Француске, док у другом полуфиналу играју Мађарска и Шпанија, јавља Бета.
Мађарска је у четвртфиналу победила Чешку са 62:61 (7:11, 22:11, 19:17, 14:22).Шпанија је до полуфинала стигла победом против Немачке 67:42 (20:7, 13:9, 20:13, 14:13).
Полуфинала и утакмице за пласман играју се у суботу, а у недељу је на програму финале, утакмица за бронзу и мечеви за пласман.
Првих шест екипа са шампионата пласираће се у квалификације за Олимпијске игре 2024. године.
Odbojkaši Srbije bolji od Nemačke

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркашице Србије играју против Црне Горе у разигравању за пласман од петог до осмог места се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.