Пантер: Очајнички сам желео ову титулу

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 08:10

Пантер: Очајнички сам желео ову титулу

Капитен кошаркаша Партизана Кевин Пантер рекао је да је очајнички желео шампионску титулу у АБА лиги ове сезоне и да је срећан што је успео, као и да ће за неколико дана знати да ли ће остати у клубу. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић „Нико нам ово не може одузети. Видео сам шта је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << њихов тренер рекао када смо водили са 2:0 (да могу да победе), али наставили смо да играмо и да резултати покажу. Прошло је 10 година од последње титуле. На почетку сезоне сам рекао да ћемо много радити, било је успона и падова и на крају резултат”, рекао је Пантер новинарима после утакмице.
Кошаркаши Партизана освојили су вечерас шампионску титулу у АБА лиги. Пошто су у одлучујућој петој утакмици финала плеј-офа на свом терену победили браниоца титуле Црвену звезду са 96:85.
Пред рекордном посетом једне утакмице у регионалном такмичењу од 22.198 навијача у Београдској арени. Партизан је освојио седму титулу шампиона регионалног такмичења, прву после 10 година.
Пантер је предводио црно-беле са 32 поена и проглашен је за најкориснијег играча финалне серије.
„Очајнички сам желео ову титулу, знам колико ми значи и колико Партизану значи, и пре мене, поштујем овакве ствари. Дајем све од себе и покушавам да будем вођа што више могу. Добар је осећај”, додао је Пантер.
Неизвесно је да ли ће Пантер остати у Партизану и наредне сезоне.
„За неколико дана ћемо знати, видећемо шта ће се десити. Није тајна, мора да се донесу одлуке, видећемо шта ће се догодити”, навео је он.
Partizan savladao Crvenu zvezdu i osvojio prvu titulu posle 10 godina

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пантер: Очајнички сам желео ову титулу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.