Весић са руководством Вансија о ситуацији на аеродрому Никола Тесла

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 07:27

Весић са руководством Вансија о ситуацији на аеродрому Никола Тесла

Поводом ситуације на аеродрому „Никола Тесла“ министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић одржаће данас састанак са руководством француске компаније Ванси која према концесионом уговору руководи београдским аеродромом. Фото: Wikimedia Commons/Bestalex Састанак >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је заказан за 8.00 часова, објављено је на сајту Министарства.
Весић је нагласио да компанија Ванси дугује одговоре на много питања. Почев од тога зашто немају довољно запослених па до тога зашто им не ради опрема коју су сами купили и бирали.
„Имају 24 сата, до сутра ујутру, да припреме план како ће да реше проблем у коме су се нашли“, рекао је министар. Додао да ће Србија искористити сва своја права коју јој даје концесиони уговор у оваквим ситуацијама.
Весић је нагласио и да је Србија све своје обавезе према концесионом уговору испунила и да то исто очекује и од концесионара.
„На аеродрому пред полетање првог авиона за Чикаго председник Србије Александар Вучић јавно је замолио компанију Ванси да монтирају нове траке и да запосле више људи. Али није вредело пошто изгледа нису чули шта је председник рекао“, навео је Весић.
Srbija pobedila! Vučić: “Neverovatna prilika, fantastične vesti” (VIDEO)

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Весић са руководством Вансија о ситуацији на аеродрому Никола Тесла се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.