Сирене за ваздушну опасност широм Украјине, Русија оборила дрон изнад Курска

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 07:23

Сирене за ваздушну опасност широм Украјине, Русија оборила дрон изнад Курска

Сирене за ваздушну опасност јутрос су се огласиле широм Украјине, уз упозорење на руске ракетне и нападе дроновима. Фото: Танјуг/Roman Chop via AP Телеграм канали известили су о експлозијама у неколико региона, од Лавова на западу, па све до Херсона на југу. Међутим нема потврда о жртвама, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пише Ројтерс.Претходно је гувернер Курске области у Русији Роман Старовојт саопштио да су касно синоћ руске снаге обориле дрон изнад Курска.
Он је на Телеграму написао да су противвазудшни системи били активирани два пута, али није навео да ли је причињена штета, ни да ли је било жртава.
Серија ваздушних напада је била покренута на јужни део Русије, близу границе са Украјином, наводи британска агенција. Додаје да је било и оружаних упада за које су одговорност преузеле групе које кажу да се противе Кремљу.
Zelenski: Rusija sprema napad na nuklearku Zaporožje

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сирене за ваздушну опасност широм Украјине, Русија оборила дрон изнад Курска се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.