Путничка возила на Градини чекају два сата, камиони на Хоргошу пет сати

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 07:11

Путничка возила на Градини чекају два сата, камиони на Хоргошу пет сати

Путничка возила на граничном прелазу Градина, на излазу из земље, чекају два сата, саопштио је јутрос Ауто-мото савез. Фото: Pexels/Pixabay Како се наводи, поменуто задржавање аутомобила и аутобуса последица је активности суседних граничних органа.
Према информацијама Управе граничне >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << полиције, добијеним у 5:30, теретна моторна возила на граничном прелазу Хоргош. Такође на излазу, чекају пет сати, на Келебији четири, а на Батровцима један сат.
И та задржавање камиона последица су активности суседних граничних органа, додаје се саопштењу.
На осталим ГП нема дужих задржавања за све категорије возила.
Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије“, на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
Završena 17. Turneja Slobodne zone – preko 18.000 gledalaca u više od 50 mesta

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путничка возила на Градини чекају два сата, камиони на Хоргошу пет сати се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.