Израелски голман Омри Глазер потписао уговор са Црвеном звездом

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jun.2023, 17:55

Израелски голман Омри Глазер потписао уговор са Црвеном звездом

Досадашњи голман Хапоела Бер Шеве Омри Глазер потписао је данас уговор са Црвеном звездом, саопштио је београдски клуб. Фото: PrtSc/Инстаграм/crvenazvezdafk Глазер (27) је последње две сезоне бранио за Хапоел, а пре тога је био члан Секције Нес Зионе, Макабија из Хаифе и Хапоел Ранане. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Он ће на голу шампиона Србије да замени Милана Борјана, који је отишао на позајмицу у Слован из Братиславе. Израелски голман ће носити дрес са бројем 18, а Црвена звезда је на друштвеним мрежама пожелела добродошлицу новом појачању.
Глазер је за репрезентацију Израела наступио на пет утакмица, а у београдски клуб је стигао на инсистирање новог тренера „црвено-белих“ Барака Бахара.
Он је треће појачање Црвене звезде у летњем прелазном року после Жана Филипа Красоа и Едмунда Ада.
Kako je Zvezda besplatno dovela trojicu fudbalera koji vrede 13 miliona evra?

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Израелски голман Омри Глазер потписао уговор са Црвеном звездом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.