Русија уводи присилну хемијску кастрацију за све педофиле

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jun.2023, 12:19

Русија уводи присилну хемијску кастрацију за све педофиле

Русија се крупним корацима креће ка принудној хемијској кастрацији педофила, систему који већ функционише у суседном Казахстану. Фото: WikimediaCommons/ssgt fernando serna Такође, руски савезник Белорусија је већ кренуо да користи такав метод кастрације против осуђених сексуалних преступника >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << деце.
Наиме, Јединствена Русија, Путинова политичка странка израдила је нови закон који је на разматрању од стране владе, јер актуелни закони у Русији нису успели да спрече све већи број напада педофила на децу.
Повод: Руски војник силовао малолетнице Један брутални наводни напад догодио се прошлог месеца на две девојчице од десет и 12 година, а који је извршио борац који се вратио из рата Владимира Путина у Украјини. Дотични Сергеј Ш, носио је своју војничку униформу када је претио ученицама пре него што их је силовао дан након што је из рата стигао у свој родни град. Рекао им је да ће их разнети гранатом ако му се не потчине.
Пришао им је у близини њихове школе у ​​Новосибирску и терао их у гараже где их је сексуално напао. Девојчице су испричале родитељима о наводним силовањима и рекле да је мушкарац носио војну одећу и обележје које одговара приватној војној компанији Вагнер – на којој је приказана лобања.
Нови нацрти закона би наметнули присилне хемијске ињекције осуђеним педофилима у месецима пре него што буду пуштени на слободу на крају казне. Ињекција имају за циљ да смање мушки либидо.
Ukrajina ispalila četiri rakete na most Čongra na granici Hersona i Krima

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Русија уводи присилну хемијску кастрацију за све педофиле се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.