Лазетић: Пред нама су велика искушења, јер ћемо играти у Европи

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jun.2023, 09:44

Лазетић: Пред нама су велика искушења, јер ћемо играти у Европи

Тренер фудбалера ТСЦ-а Жарко Лазетић изјавио је данас да његов тим очекују велика искушења у наредној сезони, јер ће тим из Бачке Тополе играти у квалификацијама за Лигу шампиона. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Фудбалери српског вицешампиона су почели припреме за наредну сезону.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> „Фудбалери су претходних дана урадили тестирања и лекарски преглед, а предвиђено је да код куће тренирамо наредних десет дана. Прву утакмицу играћемо првог јула са Вождовцем, да би већ трећег отпутовали на једанаестодневне припреме на Похорје. По повратку, 14. јула, остаће нам још недељу дана до почетка првенства“, рекао је Лазетић, преноси званични сајт клуба.
ТСЦ ће у Словенији одиграти три припремне утакмцие против Цеља, Штурма и Кишварде.
„У сваком смислу крећемо од нуле и по питању бодова на табели, а и у покушају да надоградимо тим. Захтеви у игри биће велики, пред нама су и већа искушења јер ћемо играти Европу. То нам је свима јака мотивација и изазов тако да морамо што боље да се прилагодимо ономе што нас чека. Треба да будемо још квалитетнији, јер то од нас очекује клуб, а и свима нам је жеља да остваримо циљеве“, додао је тренер ТСЦ-а.
У ТСЦ-у планирају да надоместе одласке појединаца новим играчима који ће бити адекватна појачања.
„Знамо шта нам треба пошто су из клуба отишли и Лука Илић, Петар Ратков и Југ Станојев, коме је истекао уговор. Гледаћемо да појачамо тим тако да конкуренција на свим позицијама буде јака. Целе прошле сезоне смо одиграли 40 утакмица, а у полусезони пред нама ће их бити 30. Самим тим требаће нам више фудбалера које можемо да ротирамо. Као и сваки тренер, и ја желим да имамо дуплиране позиције играча истог квалитета. Мислим да смо на добром путу да то остваримо, а клуб чини све што може да то буде што пре. Наравно, обавештаваћемо јавност из дана у дан о појачањима, променама и свим новитетима у тиму. Резултати ће се видети у првенству, на првим утакмицама које одиграмо“, закључио је Лазетић.
UEFA suspendovala Žozea Murinja sa četiri naredne evropske utakmice

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лазетић: Пред нама су велика искушења, јер ћемо играти у Европи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.