У Чикагу оперисан дечак рањен у ОШ „Владислав Рибникар”

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jun.2023, 09:39

У Чикагу оперисан дечак рањен у ОШ „Владислав Рибникар”

Дечак који је тешко повређен у пуцњави у ОШ „Владислав Рибникар” оперисан је у Чикагу, речено је данас Танјугу у Министарству здрављу. Фото: Unsplash/nci Како су навели у Министарству здравља, дечак, који има тешка оштећења, сада је на рехабилитацији и лекари су задовољни операцијом. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Његов опоравак ће трајати дуго.
С дечаком су у Чикаго отишли и родитељи, који су, иначе, доктори.
У Министарству здравља су рекли за Танјуг и да се на рехабилитацији налази девојка рањена у маскару у Младеновцу, којој је ампутирана шака. „Када прође рехабилитација видеће се да ли је погодна за роботичку шаку.
РФЗО је преузео обавезу да све то финансира”, рекли су у Министарству и нагласили да ће „држава све што је везано за здравство у случају све те деце и тих младих људи који су повређени, учинити све и платити све”.
Premijer Mađarske Viktor Orban doputovao u Sarajevo, popodne je u Banjaluci

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Чикагу оперисан дечак рањен у ОШ „Владислав Рибникар” се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.