Премијер Мађарске Виктор Орбан допутовао у Сарајево, поподне је у Бањалуци

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jun.2023, 09:34

Премијер Мађарске Виктор Орбан допутовао у Сарајево, поподне је у Бањалуци

Председник Владе Мађарске Виктор Орбан допутовао је у званичну посету БиХ, где се састао са председавајућом Савета министара БиХ Борјаном Кришто (ХДЗ). Фото Танјуг/AP/Petr David Josek Планиран је и сусрет Орбана са члановима Председништа БиХ и премијером ФБиХ Нермином Никшићем.
Током >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << поподнева, Орбан ће отпутовати у Бањалуку, где ће преноћити, а сутрадан ће имати низ сусрета са представницима власти Републике Српске. Предвиђена је и шетња градом.
Посету Орбана Сарајеву и Бањалуци коментарисао је министар спољних послова у Савету министара БиХ Елмедин Конаковић, који је рекао „немам ништа против што боље сарађују с неким од ентитета“.
„Важно је што се поштују институције БиХ, територијални интегритет”, казао је Конаковић, пренела је сарајевска Н1 ТВ.
Cvijanovićeva preglasana na sednici predsedništva BiH, najavila veto

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Премијер Мађарске Виктор Орбан допутовао у Сарајево, поподне је у Бањалуци се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.