УЕФА суспендовала Жозеа Муриња са четири наредне европске утакмице

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jun.2023, 19:32

УЕФА суспендовала Жозеа Муриња са четири наредне европске утакмице

Дисциплинска комисија Европске фудбалске уније (УЕФА) казнила је данас тренера Роме Жозеа Муриња са чак четири утакмице забране вођења екипе у Европи наредне сезоне због инцидената које је правио у финалу Лиге Европе. Фото: Танјуг/AP Photo/Jose Breton Мурињо је током и после меча вређао >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и псовао енглеског судију Ентонија Тејлора, а затим је и у изјавама за медије причао изузетно лоше о арбитру финалног меча у ком је Рома после пенала изгубила од Севиље. УЕФА је драконски казнила Португалца јер му ово није први пут да прави овакве инциденте.
Због инцидената које су навијачи римског клуба правили пре, током и после меча Рома је кажњена са 55 хиљада евра, забраном продаје улазница за једно европско гостовање, као и да мора да надокнади комплетну штету која је настала на стадиону Пушкаш арена у Будимпешти, где је одигран финални меч Лиге Европе.
Рома ће и наредне сезоне играти у групној фази Лиге Европе.
Federer: Đoković je napravio nešto neverovatno

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак УЕФА суспендовала Жозеа Муриња са четири наредне европске утакмице се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.