Караско: Куртоа сам одлучио да оде из тима, разочарани смо његовим потезом

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jun.2023, 17:46

Караско: Куртоа сам одлучио да оде из тима, разочарани смо његовим потезом

Фудбалер Атлетика и белгијски репрезентативац Јаник Караско изјавио је данас да је разочаран у сународника Тибоа Куртоу, који је одлучио да напусти национални тим после меча са Аустријом у квалификацијама за Европско првенство, преносе локални медији. Фото: Wikimediacommons/Антон >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Зайцев Куртоа је напустио тренинг камп репрезентације Белгије после меча са Аустријом (1:1), који је одигран 17. јуна. Голман Реала је био љут зато што је капитенска трака у одсуству Кевина де Брујнеа додељена Ромелу Лукаку.
Међутим, Куртоа тврди да је морао да напусти репрезентацију због повреде колена. Он није бранио на јучерашњем мечу са Естонијом (3:0).
„Сви смо разочарани његовом реакцијом. Мораш да покажеш својим потезима и понашањем да си лидер, а не да урадиш овакву ствар. На крају крајева он је део екипе и један је од тројице капитена. Не знам у чему је проблем, трака је само трака“, рекао је Караско.
Белгија је тренутно друга на табели групе Ф квалификација за ЕП 2024. са седам бодова, док првопласирана Аустрија има 10 и меч више.
„Повреда? Он је сам одлучио да оде. Да ли има неки други проблем или не то не знамо, јер нам није рекао. Знам да је један од разлога зашто је отишао тај што није добио капитенску траку“, закључио је Караско.
Čelsi odbio i drugu ponudu Mančester junajteda za Mejsona Maunta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Караско: Куртоа сам одлучио да оде из тима, разочарани смо његовим потезом се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.