Ласло Ђере елиминисан од Данила Медведева у осмини финала турнира у Халеу

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jun.2023, 17:10

Ласло Ђере елиминисан од Данила Медведева у осмини финала турнира у Халеу

Српски тенисер Ласло Ђере није успео да се пласира у четвртфинале АТП турнира у Халеу, пошто је данас у осмини финала поражен од Руса Данила Медведева 6:3, 6:7 (5:7), 6:3. Фото: Wikimedia Commons/si.robi Меч је трајао два сата и 12 минута. Медведев је трећи тенисер света, док је Ђере 65. на АТП листи. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ово је био трећи међусобни дуел српског и руског тенисера, а други тријумф Медведева.
Руски тенисер је повео 3:0 на старту првог сета, а онда је држао предност од три гема до краја овог дела меча. Ђере је повео 3:0 у другом сету, али је Рус изједначио на 3:3. Играло се потом гем за гем, а победник другог сета одлучен је у тај-брејку, који је припао Ђереу резултатом 7:5.
Руски тенисер је заиграо ангажованије у трећем сету и брзо је стигао до вођства од 4:1. Ђере је смањио на 4:3 и имао је прилику на свој сервис да стигне до изједначења. Међутим, Медведев је направио нови брејк, а онда је на свој сервис стигао до победе.
Медведев ће у четвртфиналу играти против Шпанца Роберта Баутисте-Агута, који је био бољи од Американца Брендона Накашиме 7:5, 7:6 (7:2).
АТП турнир у Халеу игра се за наградни фонд од 2.195.175 евра.
Čelsi odbio i drugu ponudu Mančester junajteda za Mejsona Maunta

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ласло Ђере елиминисан од Данила Медведева у осмини финала турнира у Халеу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.