Радови на деоницама неких путних праваца

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Jun.2023, 10:26

Радови на деоницама неких путних праваца

На ауто-путу Е-80, тунели Пржојна Падина и Прогон, радови на прегледу, прању и одржавању тунела до 26. јуна до 17 часова, саопштило је данас ЈП „Путеви Србије“. Фото: Pixabay/J32 Затворене су леве цеви наведених тунела, а саобраћај се преусмерава у десну цев тунела где се одвија двосмерно.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> Ауто-пут Е-75, петља Нови Бановци – петља Батајница – петља Београд, у смеру ка Новом Саду, радови на рехабилитацији леве коловозне траке до 4. јула до 10 часова.
Током извођења радова саобраћај се одвија следећом динамиком: – у смеру ка Новом Саду за саобраћај су затворене возна и зауставна саобраћајна трака, као и краци петље Батајница: Земун-Нови Сад и Шид-Земун/Панчево, док се саобраћај одвија претицајном саобраћајном траком супротног смера и претицајном траком у смеру кретања.
– у смеру ка Београду саобраћај се одвија возном и зауставном саобраћајном траком.
Алтернатвни путни правац за возила која се крећу из правца Земун/Панчево ка Новом Саду: – Кретати се у правцу Београд – Шид и престројити се на петљи Београд, десно па право, па десно краком Нови Сад – Аеродром/Београд кретати се до паралелне рампе и након 150 м укључити се десно на рампи за Нови Сад и наставити левом траком ка Новом Саду.
За возила која се крећу из правца Шид/Аеродром/Остружница ка Земун/Панчево:
– Продужити ка Новом Саду, искључити се десно на петљи Нови Бановци, затим се кроз петљу вратити на правац ка Београду и искључити се десно на петљи Батајница, за Земун/Панчево.
Ћуприја – Деспотовац, у месту Ћуприја, обустава саобраћаја због радова на појачаном одржавању до 15. јула.
Преусмеравање саобраћаја се врши преко: Ћуприја – Глоговац, Глоговац – Медвеђа, и даље преко Медвеђа – Деспотовац.
Током трајања обуставе, за раднике фабрике „СМП Аутомотиве“ приступ путничким возилима могућ је преко локалног пута кроз насеље Иванковац, за долазак до Ћуприје, док је прилаз из правца Деспотовца отворен. За теретна моторна возила постављена је саобраћајна сигнализација за обилазак пута и долазак до фабрике.
Инђија – Стара Пазова (државни пут II А реда број 100) – обустава саобраћаја због радова на рехабилитацији до 8. јула. Алтернативни правци: Инђија – Путинци и Путинци – Стара Пазова.
На државном путу I А реда број 2, деоница Сурчин – Уб,   од 9 до 15 часова радови на замени одбојне ограде, у смеру ка Чачку.
У зони радова за саобраћај је заузета зауставна саобраћајна трака.
Obilaznica oko Beograda: Višedecenijski san, postaje java (FOTO/VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радови на деоницама неких путних праваца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.